Silvie Kočičková
Co krásnějšího může být, než jeden pro druhého žít.
Co krásnějšího může být, než jeden pro druhého žít.
Klatovy
1x komentář 1x uložení
Mě se osvědčilo kombinovat tmavé kalhoty s pončem nebo širokou šálou. Je to elegantní a opravdu to opticky zeštíhluje : )
Přesně můj styl : ) Pěkné.
Já se to pořád učím. Našla jsem pěkný názorný návod o který se s vámi dělím. Na fotce je pěkně vidět jak pracovat s dvěma odstíny make-upu. Na jaké partie nanášet tmavší a na které světlejší odstín.
1x komentář 11x uložení
Když je na něco chuť, hlavně večer, tak je dobré mít po ruce tyto slané domácí krekry.
Já jsem poslední dobou zjistila, že pro moje tělo platí dobře se najíst naposledy do 7. hodiny večer, chodím spát kolem 11. Podařilo se mi zhubnout 5 kilo. Takže pro mě tyhle sušenkové mňamky ano, ale do 7. večer : ) Hezký recept Kočičko.
2x uložení
Jen smícháme uvařenou okapanou quinou, sladkou kukuřici, šery rajčátka, nasekanou bazalku a mátu. Osolíme, opepříme, zakápneme olivovým olejem a dochutíme šťávou z citrónu. Svěží salát, který snese krabičkování přez noc v lednici, než si ho vezmete s sebou druhý den do práce.
Podívejte se jak snadno jde vyrobit krásnou dekoraci. Hřebíčky můžete natlouct i přímo na stěnu a tvořit. Stačí jen barevný provázek
2x uložení
Názorné video, ukazující jak jednoduchou masáží obličeje docílit štíhlejší tváře.
1x komentář 9x uložení
Pěkný nápad na nízkokalorický dezert. Rozehřejte si čokoládu, vlijte do rozkrojeného vydlabaného jablka, vše nechte vychladit v lednici a krájejte tenkým ostrým nožem na měsíčky.
Zkoušela jsem jablko naplnit rozemletou směsí oříšků, rozinek a bezlepkových vloček. Po vychlazení to šlo výborně krájet, měla jsem s tím úspěch u svých bio kamarádek : )
6x uložení
Skombinujte baby mozzarelu, mrkev a černé olivy. O svátcích se vám zdravé jednohubky budou hodit : )
2x komentář 8x uložení
Chodím na něj do restaurace, ale i domácí pokus se mi vyvedl : )
To musím zkusit, řepu mám moc rád.
Řepu miluju. A kozí sýr taky. Jen by mohl být levnější : )
4x uložení
Také máte nedobré vzpomínky na hmotózní špenát ze školní jídelny? Já rozhodně. Trvalo mi docela dlouho ochutnat čerstvé mladé lístky baby špenátu. Ale stálo to za to. Navíc se nezlobím, že čerstvý špenát je nízkokalorický : )
1x komentář 13x uložení
Lilek pečený v troubě se sezamovými semínky a šťávou z citrónu.
To vypadá výborně Silvi.
48x uložení
Výborné vegetariánské jídlo. Bezlepkové. Nic komplikovaného na přípravu : )
11x uložení
Trošku jsem experimentovala. Vyzkoušela jsem domácí nudlovou polévku Pho. Je výborná. Lidé co na ní chodí k vietnamcům na náměstí Jiřího z Poděbrad v Praze varují, že je silně návyková : )
4x komentář 20x uložení
Výborná, zdravá a chutná polévka, ideální pro redukční dietu. Lesní ovoce má navíc vynikající detoxikační účinky – celé naše tělo krásně pročistí : )
Marcelo, já bych tam kompotované ovoce nedávala, většinou je konzervované spoustou cukru a ten do sebe nepotřebujeme dostávat. Určitě doporučuji mražené ovoce, není tam přidaný cukr ani jiné konzervanty.
Mám dotaz - může se tam přidat i kompotované ovoce popř. ?
Milá Alice, čím víc seženeš lesních plodů, tím polévka bude účinnější. Teď začínají zrát v lese ostružiny. Nebo jistý zdroj ze supermarketu : )
Tak to opravdu zkusím.Sice nemám doma moc borůvek, malin ani jahod, ale nějak si poradím. Jablek ale tuny!
4x uložení
Tento recept mám ráda, je rychlý, dietní a dobrý. Chřest se dá alternativně zaměnit za lusky. Podle sezóny.
66x uložení
Palačinky na slano. Vděčné téma na lehkou večeři nebo oběd. Plnit se dají čímkoliv - podle nálady a obsahu ledničky : )
2x uložení
Podívejte se na recept. Technická kvalita žádný zázrak, je to indická angličtina a jakoby tam v pozadí někdo řezal něco na cirkulárce : ) ale máte tam krok za krokem jak postupovat včetně tipů na pečení placek. Tak pevné nervy při sledování. Ty placky za to stojí!
2x komentář 49x uložení
Super recept čerpající z indické kuchyně. Vynikající alternativa placek bez bílé pšeničné mouky, které máme v české kuchyni všude dost.
Dosa placky, mnam.
to vypadá mňamózně
3x komentář 39x uložení
Děkuji za pěkné recepty na chléb. Já ráda dělám tyto jednoduché chlebové placky. Kdo má rád kořeněné - může si do těsta přidat rozmarýnku.
Já olej dávám po upečení. Natírám ho pomocí mašlovačky z obou stran. On zavře povrch placky a brání ztvrdnutí. Placky jsou ale nejlepší čerstvé, ještě teplé : ) Kamarádka dává trošku oleje i do těsta, ale podle mé zkušenosti, když je kvalitní mouka, tak to není potřeba.
Chci to skusit,ale zajímalo by mně naco je ten olej.Myslela jsem ,že se dáva do těsta.Nebo je to jenom na to potření?
To vypadá dost dobře... :-) Mám uloženo a určitě vyzkouším.
Poslední komentáře
Vilo Cibula
Môj prvý chleba nechcel ani pes jesť.......To, že ho máš prasknutý je dobre (iba tupé mladé mamičky chcú bielučký, hladučký...). Odborníci , starí pekári vravia, že tak z chleba "vyfučí" prebytočná kyslosť. Niekto radí dať do trúby i šálku s vodou, nakoľko naše trúby (na pečenie, nie tie v politike..) sú malé a tým pádom príliš vysušujú. Skúsim i podľa Teba! Dík! V.
Marie Dostálová
Přesně můj styl : ) Pěkné.
Eva Nováková
Já jsem poslední dobou zjistila, že pro moje tělo platí dobře se najíst naposledy do 7. hodiny večer, chodím spát kolem 11. Podařilo se mi zhubnout 5 kilo. Takže pro mě tyhle sušenkové mňamky ano, ale do 7. večer : ) Hezký recept Kočičko.