
Bramborové nočky s restovanou brokolicí
Výborné, chutné a syté jídlo. Navíc si můžete nočky připravit ze zbylé bramborové kaše z předchozího dne.
Brokolici si opláchněte rozeberte na menší růžičky. Oloupaný košťál můžete sníst syrový později, je velmi dobrý a křupavý.
Rozpalte si nepřilnavou pánev, vhoďte do ní nočky a lehce si je opečte, potom k nim přidejte růžičky brokolice, zakápněte balzamikovým glazé a kapičkou olivového oleje, ještě špetku růžové himálajské soli a čerstvě namletého pepře a vše pěkně prohřejte.
Je to jednoduché, skromné a překvapivě dobré jídlo. Když si dáte více brokolice a méně nočků, určitě se vám bude dařit i hubnout.
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.