Pohankovo  houbovo zeleninové rizoto
                                        
																				Dnes  jsem  dostala  tip od mého bráchy. Stále také něco vymýšlí kolem  zdravého životního stylu. Volala jsem  mu a musel končit, protože vařil, když mi řekl, co  vaří, šla jsem to hned zkusit, protože jsem sama  nevěděla, co budu večeřet. :-)
Pohanku  jsem  vařila 1 minutu  a nechala  ji ve vařící vodě dojít.
Na pánvi jsem zpěnila na lžičce oleje 1 cibuli, mražené  houby podusila s mraženou zeleninou. Ochutila  sojovou  omáčkou Kikkoman, solí. Ozdobila petrželkou, rajčátky,okurkou a strouhaným  sýrem. Byla to chutná  večeře.
                                
 
			
                                
				 
                                
                 
                         
                
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.