Kalkula�ka hubnut�

Kateřina Šnáblová

Mladá Boleslav


fotoalbum

obědy a večeře


Asijská nudlová polévka s tofu

1x uložení

Asijská nudlová polévka s tofu

Leze na vás chřipka, tak to si musíte uvařit tuto léčivou polévku.

Pikantní fazolová polévka se špenátem

Pikantní fazolová polévka se špenátem

Výborná polévka, doplníte si tekutiny a na dlouhou dobu zaženete hlad.

Kuřecí polévka s cizrnou

Kuřecí polévka s cizrnou

Vydatná pestrá polévka. Nezalekněte se množství ingrediencí, protože počáteční námaha s krájením ve výsledné kompozici chutí stojí za to.

Křupavé šťavnaté kuře z trouby

Křupavé šťavnaté kuře z trouby

Výborná alternativa smaženého kuřete, za kterou by jsme dostaly od dietologa pochvalu : )

Quinoa vegetariánské karbanátky

Quinoa vegetariánské karbanátky

Výborný recept s quinoou, kterou odborníci na výživu tolik doporučují. Experimentuju a zkouším recepty, které mi chutnají. Tenhle k nim rozhodně patří : )

Recept na bezlepkovou pizzu s nízkým obsahem sacharidů

Recept na bezlepkovou pizzu s nízkým obsahem sacharidů

Korpus je z květáku! Je to zajímavá alternativa. Mě moc chutnala : )

Recepty z cukety - pečené křupavé cuketové tyčinky s domácí cibulovou omáčkou

Recepty z cukety - pečené křupavé cuketové tyčinky s domácí cibulovou omáčkou

Dostala jsem tip na tuto delikatesu. Zkusila jsem jí doma připravit no a byla jsem slavná : ) Pusťte se do toho taky. Je to výborné jídlo i pro návštěvu, nebo nějakou párty. A navíc zdravé.

Cibulové "bramboráčky"

Cibulové "bramboráčky"

Pikantní bramboráčky z dvoubarevné cibule. Je to indický recept, tak je tam spousta koření, ale placičky stojí za to, jsou exoticky chutné.

Zapečené brambory ve slupce se sýrem a brokolicí

Zapečené brambory ve slupce se sýrem a brokolicí

Vynikající vegetariánské jídlo, které nadchne i masožravce : ) Nebo zapečené brambory použijte jako slavnostní přílohu k libovému masu.

Špaldová pizza s česnekem a rajčaty

Špaldová pizza s česnekem a rajčaty

2 1/2 hrníčku špaldové mouky 1 cca hrníček vody 4 lžíce olivového oleje 1 lžička drceného kmínu 1 lžička provensálského koření 6g kypřícího prášku (bez fosfátu) sůl podle chuti