Kalkula�ka hubnut�

Příspěvek si uložili

Další příspěvky

Helena Svobodová

1 x uložení
1 x komentář

Thajský hovězí steak

Rosemary Conley nazakazuje ve své dietě ani víkendové grilování.

Ingredience

4 hovězí rump steaky, každý cca 100 g
1 stroužek česneku, rozmačkaný
1 lžíce – pasta z citrónové trávy
1 lžíce mletého koriandru
1 malá chilli paprička, nakrájená na drobno
6 lístků bazalky
2 lžíce tekutého medu
sůl a čerstvě namletý pepř

Příprava

Z masa vždy okrájejte viditelný tuk. Maso osolte a opepřete. V míse smíchejte dohromady všechny zbývající ingredience a v této marinádě nechte steaky odpočívat alespoň 30 minut. Mezi tím si předehřejte grilovací pánev nebo zahradní gril. Steaky potom grilujte z každé strany 8–10 minut, během grolování je otočte o 90°, aby se vám vytvořila na mase opečená mřížka.

Servírujte s vařenými bramborami, 200 g na osobu a vaším oblíbeným listovým salátem.

Tomáš Hnilica

vypadá to skvěle :)

nevhodný obsah
nahlásit nevhodný obsah

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat