Kalkula�ka hubnut�

Původní příspěvek

Renata Ata Atinka

Lucie Vykopalová

zdroj nahraný příspěvek

album pečivo
vloženo 12.02.2015

Lněný štrůdl

Když mi chutnají lněné krekry na slano, proč by nemohly být dobré i na sladko, jsem si řekla a zkusila vytvořit svoji myšlenku. Dopadlo to dobře . Alespoň pro můj jazyk :-). Své drahé polovičce jsem musela dosladit. Pubertální děti to nejedly, spíš ani neochutnaly:-).

Dle teorie bez pšenice je lněné semínko jediná obilovina na světě která neobsahuje uhlohydráty, které zvyšují krevní cukr a tím krásně zapadá do stravovacího cyklu bez pšenice.

Ingredience

100 g lněných semínek opláchnout
200 ml vody rozmixovat
Do této směsi jsem zamíchala strouhaný kokos a polovinu rozetřela na pergamen na plechu. Nastrouhala tři jablka a dala opláchnuté rozinky a dýňová semínka.
Rozetřela zbytek těsta,ale naředila jsem ho vodou a přidala trochu nemletých lněných semínek.
Upekla dle potřeby v plynové troubě.

Protože jsem vůbec nesladila a cítila jsem potřebu dochutit. Osladila jsem řecký jogurt stévií a potřela s ním štrůdl.

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat