Marcela Kholova
zdroj www.designmom.com
						
album Dietní přílohy
uloženo z Dietní přílohy
			                                                vloženo 15.05.2014
			                                        
			           1 x uložení
          							
Křupavé pečené fazolky
Klasické přílohy jako hranolky, krokety, nebo smažené bramboráčky jsou při hubnutí mým úhlavním nepřítelem. Mrkněte na jednoduchý recept na pečené fazolky.
Ingredience
500 g zelených fazolek2 lžíce olivového oleje
sůl a čerstvě namletý pepř
1/4 lžíce česnekového prášku
1 1/2 lžíce nastrouhaného parmazánu
Příprava
Předehřejte si troubu na 200 °C. Na plech si dejte pečící papír, aby jste ho potom nemuseli drhnout : )Opláchnuté a osušené fazolky si v míse smíchejte s olejem, solí, pepřem a práškovým česnekem, aby se vám pěkně obalily.
Pečte rozprostřené 10 minut, promíchejte a pečte dalších 5 minut. Vyndejte z trouby a posypte parmazánem.
 
 
 
 

 
 
 
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                       ![=== Ingredience ===
2 měké, zralé banány
1 hrnek ovesných vloček
jinak fantazii se meze nekladou
přidejte čokoládu - kupte si nějakou kvalitní třeba ve formě "pecek", inspirace  [http://www.monacoint.com/eshop/catalog/800?page=2&tipo=prezzo&produttore=all&ordine_x=10&ordine_y=12&ordine=asc zde]
můžete přidat i trošku mleté skořice, sušenky budou voňavější
=== Příprava ===
Troubu si předehřejte na 180 °C.
Banány si nakrájejte na menší kolečka, přidejte ovesné vločky. Pomocí vidličky banán rozmačkejte  a spojte s vločkami tak, aby se vytvořila kompaktní hmota.
Kdo tvoří - přidá navíc čokoládové pecky a skořici, případně hrozinky, brusinky...
Pomocí lžíce vytvořte na pečícím papíru sušenky, velikost je zcela na vás, tloušťka sušenky cca 5 mm.
Dejte do trouby a pečte cca 15 minut do zlatova.
Důležitý krok, který nevynechejte. Sušenky po upečení nechte vychladnout na mřížce, jinak vám zvlhnou. Mě víc chutnají křehké a křupavé : )](/photos/petr.najma-seznam.cz/mid/b51e51083eb0ab6eb0e9e7da1cc54f87.jpg) 
![Tady jsem dala dohromady pár pěkných receptů na palačinky z Diety. Třeba se vám budou hodit jako mě : )
Recept na celozrnné palčinky najdete [http://www.dieta.cz/pin/c069a0b7b15762d558a3241b6b7cd06b/ zde]
Recept na žitné palčinky najdete [http://www.dieta.cz/pin/0626c38536b88b4ed53c9fe1de150489/ zde]
Recept na slané palčinky najdete [http://www.dieta.cz/pin/625240ce76d4457635715d7ffd2dde65/ zde]](/photos/Kacenka/small/fb252cf666cef5b02c6d73d5b0e3da68.jpg) 
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                       
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.