Kalkula�ka hubnut�

3 x uložení
2 x komentář

Toor dal - mandlova natierka

Toor dal - mandlova natierka (mozete skusit s oranzovou lupanou sosovicou miesto toor dal) recept zde

Michaela S

Presne tak. Z toor dalu sa robia tie klasicke dal-i rozne ochutene, co sa podavaju s ryzou :)

nevhodný obsah
nahlásit nevhodný obsah

Kateřina Hájková

Tak jsem trošku pátrala co je to Toor dal a vygůglila jsem: "Toor je nejběžněji používaná luštěnina v Indii. Když se v Indii řekne dall (luštěnina), všichni myslí toor dall. Svojí chutí i způsobem přípravy připomíná v Česku známý žlutý půlený hrách. je však nutné jej déle vařit." Dá se i v Čechách koupit originál balení Toor dal. Luštěninové pomazánky mám moóc, ráda, takže si receptík ukládám :)

nevhodný obsah
nahlásit nevhodný obsah

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat