Kalkula�ka hubnut�

Miluška Zahradníková

zdroj nahraný příspěvek

vloženo 01.01.2015

7 x uložení
1 x komentář

Raw food - cuketové rolky s kešu pomazánkou

Výborný návod na jednoduché zeleninové rolky s kešu pomazánkou. U nás doma měly úspěch.

Ingredience

½ hrnku nesolených kešu oříšků, namočených přes noc ve vodě
1 lžička rýžového octa (volitelné)
3 - 4 menší cukety
2 mrkve, nakrájené na tenké špalíčky
1 okurka, zbavená semínek, nakrájená na tenké špalíčky
4 střední ředkvičky, nakrájené na tenké plátky
1 avokádo, nakrájené na tenké plátky
pár lístků čersvého koriandru, nebo listové petrželky (já mám listový koriandr ráda, je příjemně exoticky aromatický)

Příprava

Okapané kešu oříšky si vložte spolu s rýžovým octem do mixéru a rozmixujte na pastu. Pokud je třeba, přidejte lžíci vody, aby jste docílili pomazánkové konzistence.

Ukrojte konce cukety a pomocí škrabky nakrájejte tenké plátky. Do levé šásti plátku cukety si rozetřete lžičku kešu pomazánky, naskládejte na ni špalíčky připravené zeleniny, zarovnejte je se spodním okrajem cukety a zaviňte vše do rolky. Vyskládejte na stojato na talíř a dobrou chuť.

Adéla Hrochová

To vypadá krásně, je potřeba jíst i očima : )

nevhodný obsah
nahlásit nevhodný obsah

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat