Kalkula�ka hubnut�

Autora následují

Původní příspěvek

Adéla Hrochová

Děkujeme sponzorům

kteří umožňují, aby web dieta.cz
mohl být pro Vás bezplatný

Kristýna Škrancová

zdroj nahraný příspěvek

album Svačiny
vloženo 27.02.2015

Cibulové "bramboráčky"

Pikantní bramboráčky z dvoubarevné cibule. Je to indický recept, tak je tam spousta koření, ale placičky stojí za to, jsou exoticky chutné.

Ingredience

1 velká bílá cibule
1 velká červená cibule
2 stroužky prolisovaného česneku
2 cm čerstvého zázvoru, nastrouhat na jemno
1/2 lžíce kurkumy
1/2 lžíce koření garam masala
1 lžíce čili vloček
1 lžíce mletého římského kmínu
100 g polohrubé mouky
70 ml vody
1 lžíce slunečnicového oleje

Příprava

Cibule si nakrájejte na polovinu a potom na tenké proužky. Zvlášť si míchejte všechny ostatní ingredince a promíchejte je s cibulí.

Na nepřilnavé pánvi tvořte tenší placičky. Opékejte je pozvolna z obou stran, pěkně do zlatova, aby se vám dobře propekly. Na pánev si můžete kápnout trošku slunečnicového oleje, ale jde to i bez něj : )

K placičkám se hodí dip z bílého jogurtu a stoužku česneku.

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat

Děkujeme sponzorům

kteří umožňují, aby web dieta.cz
mohl být pro Vás bezplatný