Kalkula�ka hubnut�

Další příspěvky

Martina Hulajová

Martina Hulajová

zdroj nahraný příspěvek

vloženo 25.06.2014

Čerstvý losos na víně a bylinkovém másle s dušenou zeleninou

450g lososa
mražená směs zeleniny
1/2 balení peperini
domácí bylinkové máslo
(bazalka, tymián, česnek, sůl)
citrón
bílé víno, stačí malé množství na podlévají lososa

Mraženou zeleninu podusíme, mezitím dáme vařit peperini.
Lososa vložíme do mísy, pokrajíme máslo, podlejeme bílým vínem a pokapeme citrónem. Lososa pečeme cca 20 minut v troubě na 180°.

Peperini slejeme a promícháme s domácím bylinkovým máslem. Společně se zeleninou můžeme nandávat na talíř.

Lososa vyndáme z trouby, znovu pokapeme citrónem a můžeme celé servírovat!

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat