Kalkula�ka hubnut�

Původní příspěvek

Květa Hovorková

Martina Hulajová

zdroj nahraný příspěvek

vloženo 25.06.2014

Losos se zeleninou, grilovaný v alobalu

Lososa můžete v alobalové kapse grilovat v troubě nebo přímo venku na grilu.

Jednoduše si ustříhněte kousek alobalu a položte na něj porci losos filetu, kůží dolů. K filetu dejte zeleninu, kterou máte rádi. Třeba chřest, u kterého si odkrojte dřevnatý konec, čerstvou karotku, ustříhněte nať, cibuli, nebo klidně i kousek ředkvičky.

Vše osolte, opepřete, pokapejte šťávou z ctrónu. Pokud chcete, posypte oblíbenými bylinkami, losos má však dost výraznou chuť, tak to není nezbytné.

Pečte na rozpáleném venkovním grilu cca 20 minut, aby se losos propekl.

Já mám ráda kopr nebo petrželku s kouskem rozmarýnky.

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat