Kalkula�ka hubnut�

Renata Ata Atinka

zdroj nahraný příspěvek

vloženo 28.05.2013

8 x uložení
4 x komentář

Tofu,rýžové nudle, zelenina

Dnes jsem si udělala výbornou večeři ze zbytků.

Z předešlého dne jsem měla udělanou smaženici z tofu.

Ingredience

Uzené tofu
cibule
kurkuma
lístky máty
pepř, sůl
voda na podlití

Postup 1

Zpěnit cibulku, přidat rozmačkané tofu zalít trochou vody a umíchat jako smaženici z vajec.

Ingredience

cibulka
máslo
mražená zelenina
zbylé rýžové nudle a smaženice z tofu
sojová omáčka Kikkoman.

Postup 2

Opět zpěnit cibulku a zmraženou zeleninu, já měla fazole a mix zeleniny.Dala jsem trochu másla.
Po udušení zeleniny - byla krásně křupavá jsem přidala zbylé rýžové nudle a smaženici z tofu a dochutila sojovou omáčkou Kikkoman.
Dojedla jsem též salát z vařené červené řepy, ochucené sladkokyselou zálivkou.

Vřele doporučuji. Byla to příjemná změna :-)

Renata Ata Atinka

Japonské ingredience....tak to bude trochu oříšek, ale třeba seženu. Díky za tip. .-)

nevhodný obsah
nahlásit nevhodný obsah

Sara Lin

Doplnila jsem název - Anchovisextrakt, rybí omáčka 720 ml na www.japan-eshop.com. Má to nahoře na láhvi ještě nějaké japonské klikyháky, které nepřečtu : )

nevhodný obsah
nahlásit nevhodný obsah

Renata Ata Atinka

Rybí omáčka? To neznám. Jak se to přesně jmenuje? Prosím o víc indícií. :-) Koupí se běžně v marketu nebo jen ve zdravé výživě? Předem děkuji.:-)

nevhodný obsah
nahlásit nevhodný obsah

Sara Lin

Já si dělám rýžové nudle často. Ráda používám na ochucení rybí omáčku (Anchovisextrakt, koupila jsem v obchodě s japonskými ingrediencemi). Nemusíte se bát, že by "zaváněla", je výborná, voňavá, obsahuje výtažek z ančoviček, vodu a sůl. Stala se nezbytnou součástí mojí kuchyně. Rýžové nudle fantasticky dochutí. Dávám pár kapek do zálivky, když si dělám caesar salát.

nevhodný obsah
nahlásit nevhodný obsah

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat