1 x uložení
          							
 
                                                       
                                        Podpořte malého umělce co máte doma
Toto je výborná a jednoduchá technika, na kterou budete potřebovat tempery, tlustý štětec, čtvrtku a potravinovou fólii.
Na mokré dílko připlácněte potravinovou fólii a začněte ji mačkat, krabatit a poštipovat, aby jste pomocí fólie promísily barvy pod ní a vytvořili na papíře strukturu.
Nechte papír i s fólií uschnout. Potom opatrně odloupněte fólii a pokochejte se úžasným výsledkem.

![Co mi jde výborně a snadno, mlsat, rozmazlovat se, lenivět, litovat se...
Také jste si už 100 x říkaly, že se sebou začnete něco dělat? Já tedy ano. Obvykle si odpovím, jasně dostanu se do formy, budu vypadat zase jako dřív, jako před dětma, jen až budu chtít.
Nedávno jsem trošku znejistěla, jestli to jak vypadám, jak se cítím, není už setrvalý, definitivní a nezvratný stav, no a to mě trošku vyděsilo : )
Nechtěla bych se dopracovat k vzhledu bezpohlavní osoby, nechci to nijak zlehčovat, znám ženy i muže, se kterými osud pěkně zamával a neštěstí kterým museli projít se jim vepsalo do tváře i do duše. Stále si však myslím, že pokud člověk má vůli, lze léčit obojí, tvář i duši : )
Nedělám si iluze, že ve 40 letech budu vypadat jako pětadvacítka, na to jsem asi příliš velký realista. No, ale chtěla bych vypadat jako žena, cítit se jako žena. Toho zase nechci tolik, nebo ano?
A tak jsem si sama pro sebe sepsala na těchto stránkách co by mělo být pro ženu důležité. Když opomenu hlavní pilíře, které by v ideálním případě měly být v harmonii RODINA – PRÁCE – VOLNÝ ČAS, tak vidím ideální ženu takto (teď trošku povrchně): Pěkně upravené vlasy, pěkně upravená tvář, mimochodem díky za tip  [http://www.dieta.cz/pin/1952dfef013061730c1518d348597f17/ na líčení, které ubíra kila : )] a ta ideální žena by měla mít také přiměřeně ženskou postavu. A co dělá ženu ženou? Použít zbraně jí vlastní, zdůraznit dekolt, ikdyž někdo nemá ňadra dmoucí, tak pěkný výstřih, nebo rozepnutá elegantní košile dělá divy. Další zbraní je určitě pas, ikdyž není zrovna vosí, je fajn snažit se docílit ženské siluety i třeba pomocí pásku, nebo chytrého střihu šatů a poslední zbraní jsou nohy. A proto apeluju na sebe i na vás, jsme ženy tak nosme sukně : ) !!!  Já si hned na to odpovím, ale když kalhoty jsou pohodlnější, jasně že jsou, ale málokdy také slušivější než sukně.
Co mi teda chybí k té ideální ženě? Strávit se sebou nějaký čas a dát si práci s vlasy, tváří a oblečením. No a když se mi podaří zhubnout nějaké to kilčo, budu holka k světu : )
Takže poslední poselství pro mě: "Milá Evičko přestaň řečnit a hýbni trošku zadečkem a začni něco dělat!"
Tak pěkné dny a hlavně optimismus ve vašem snažení. A nespěchejte, ani s hubnutím, to dobré chce obvykle svůj čas : )  A nezapomeňte, že když se do toho dáte, budete ze sebe mít radost.](/photos/Evicka/small/84beaa5cfa54c0f0a47eebce65820c3d.jpg) 
 
 
 
 
 
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
 
                                                         
                                                        ![=== Ingredience ===
2 měkké, zralé banány
1 hrnek ovesných vloček
jinak fantazii se meze nekladou
přidejte čokoládu - kupte si nějakou kvalitní třeba ve formě "pecek", inspirace  [http://www.monacoint.com/eshop/catalog/800?page=2&tipo=prezzo&produttore=all&ordine_x=10&ordine_y=12&ordine=asc zde]
můžete přidat i trošku mleté skořice, sušenky budou voňavější
=== Příprava ===
Troubu si předehřejte na 180 °C.
Banány si nakrájejte na menší kolečka, přidejte ovesné vločky. Pomocí vidličky banán rozmačkejte  a spojte s vločkami tak, aby se vytvořila kompaktní hmota.
Kdo tvoří - přidá navíc čokoládové pecky a skořici, případně hrozinky, brusinky...
Pomocí lžíce vytvořte na pečícím papíru sušenky, velikost je zcela na vás, tloušťka sušenky cca 5 mm.
Dejte do trouby a pečte cca 15 minut do zlatova.
Důležitý krok, který nevynechejte. Sušenky po upečení nechte vychladnout na mřížce, jinak vám zvlhnou. Mě víc chutnají křehké a křupavé : )](/photos/petr.najma-seznam.cz/small/b51e51083eb0ab6eb0e9e7da1cc54f87.jpg) 
                                                         
                                                         
                                                        
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.