Co je to frittata?
                                        
                                                Je to co dům dal, zapečené na pánvi s vajíčkem. Nemusíte se bát i kombinací jako jsou fazole, rýže, cuketa a rajčátka.
                                         
																				Vyberte si pánev, kterou můžete dát zapéct do trouby. Nebo vše z normální pánve přendejte do pekáčku.
Na pánvi si orestujte nakrájenou cibuli a přidejte na drobno nakrájený česnek, aby se rozvoňel. Přidejte na kolečka nakrájenou cuketu a nechte jí trošku opéct. Zbyla vám uvařená rýže natural, uvařené fazole? Přidejte to do směsi. Vše promíchejte, podle potřeby osolte a opepřete, můžete přidat své oblíbené koření. Nechte trošku vychladnout.
Rozbijte si 1 nebo více vajíček, podle množství ingrediencí, které jste použili. Vajíčko si rozšlehejte a zamíchejte do prochladlé směsi. Zbyl vám 30% eidam nebo jiný nízkotučný sýr? Nastrouhejte ho na jemno, polovinu množství promíchejte do směsi a druhou na vrch. ještě posypte několika šery rajčátky a dejte na 10 minut zapéct na 200 °C do trouby, aby povrch lehce zezlátnul.
                                
 
			
                                
				 
                                
                 
                         
                
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.