Kalkula�ka hubnut�

Autora následují

Původní příspěvek

Miluška Zahradníková

Michaela M.

zdroj nahraný příspěvek

vloženo 14.08.2015

Jedlé květy do salátu

Na obrázku můžete vidět jedlé květy dýně, tymiánu, levandule, denivky jedlé, macešky, kopru, pažitky nebo bazalky.

Používání jedlých květin v salátech se nemusíte bát. Není to žádná novinka, používali je ve své kuchyni už římané. Své místo mají jedlé květy i v čínské nebo indické kuchyni.

Zkoušela jsem do salátu i květy sedmikrásek. Přidala jsem si je k mladým lístkům špenátu, nakrájeným šery rajčátkům se šalotkou a čerstvému kozímu sýru. Zálivku jsem si udělala z olivového oleje, tmavého balzamika, soli a javorového sirupu.

Tak zkuste experimentovat i vy, budete mile překvapeni : )

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat