Autora si uložili
Původní příspěvek
Děkujeme sponzorům
kteří umožňují, aby web dieta.cz
mohl být pro Vás bezplatný

Lilek zapečený se šmakounem
Lilek,česnek,sůl,pepř a šmakoun .. není třeba jiného koření ;O)
Lilek rozkrojíme a uděláme do něj podélné zářezy. Do těch naskládáme na proužky nakrájeného šmakouna a česnek. Pokapeme olivovým olejem, osolíme, posypeme tymyánem a rozmarýnem a pečeme při 180°C 30-40 minut. Doporučuji více nakořenit (klidně nějakou kupovanou kořenící směsí), aby to nebylo příliš nevýrazné chuti.
Příspěvek je z fotoalba
Mohlo by Vás zajímat
Děkujeme sponzorům
kteří umožňují, aby web dieta.cz
mohl být pro Vás bezplatný
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.