Kalkula�ka hubnut�

Autora si uložili

Původní příspěvek

Helena Svobodová

Hovězí na estragonu

Bylinky ano! Dodají vašemu jídlu vynikající chuť, jsou prakticky bez kalorií a tuku.

4 porce
1 porce 265 Kcal, 4.6 g tuku
Příprava: 10 minut
Vaření: 45 minut

Ingredience

300 g libového hovězího masa, nakrájeného na kostičky
2 střední cibule, nakrájené na kostičky
2 stroužky česneku, rozmačkané
4 mrkve, nakrájené
2 řapíkaté celery, nakrájené
kostička zeleninového bujonu Wurzl
600 ml vody
100 g červené čočky
400 g krájených rajčat, plechovka
1 lžíce čerstvého estragonu (pelyněk)

Příprava

Na rozpálené nepřilnavé pánvi rychle orestujte do zlatova kostičky hovězího masa. Přidejte cibuli, česnek, mrkev a celer a vařte 2–3 minuty.
Přidete bujon, vodu čočku, rajčata a estragon zamíchejte a na mírném ohni vařte 35–40 minut až do změknutí masa.

Můžete servírovat se sezónní zeleninou.

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat