Miroslava Redková
zdroj nahraný příspěvek
						
album jíme zdravě
uloženo z Vegetariánská inspirace
			                                                vloženo 13.02.2016
			                                        
                                                       
                                        Česneková bageta s parmazánem a bazalkou
Někdy se stane, že nestihneme bagetu sníst čerstvou a druhý den už to není ono. Krásně jí "oživíte" když si jí zapečete v troubě s troškou parmazánu.
Ingredience
nejlépe celozrnná bagetanastrouhaný parmazán
pár lístků bazalky
olivový olej
2 stroužky česneku
čerstvě namletý pepř
Příprava
Bagetu si rozkrojte podélně, potřete jí olivovým olejem rozmíchaným s nastrouhaným a pepřem česnekem, posypte lístky bazalky a nakonec parmazánem.Troubu rozehřejte na 175 °C a bagetu pečte cca 10 minut.
                                                        
                                                        
                                                        
                                                        
                                                        
                                                       
                                                        
                                                        
                                                        
                                                        
                                                        
                                                       
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.